New social space for our Communicare Academy students

Our Communicare Academy students are in for a special treat this new school term with some new green space to brighten up their break times.

News

Our Communicare Academy students are in for a special treat this new school term with some new green space to brighten up their break times.

Following a 10,000 grant from the Department of Education, the renovations first took place a few months ago and included plans to re-furbish the main courtyard – a social hotspot where a lot where a lot of our students eat lunch, relax and communicate with one another.

The renovations add a modern aesthetic feel and include new grass, paving, garden and a limestone feature wall.

As part of our commitment to empowering our students, we're certain this newly developed space will only boost their schooling experiences and help create long lasting memories.

Well done to our Communicare Academy staff for their support in turning this vision into a reality.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER